"L'altra cara de les pantalles"

 


Com sabeu un dels projectes  com a Junta de l'AMPA, és la recuperació de l'Escola de Famílies. Ens plau poder convidar-vos a la conferència "L'altra cara de les pantalles" ( patrocinada amb fons de l'AMPA)

Un dels temes que més preocupen a les famílies és la relació dels nens amb les pantalles. El temps que hi dediquen, què hi poden veure, com fer un bon ús,...

Per aquest motiu  vam pensar que seria un bon punt de partida convidar el  Jordi Camós, autor de la conferència “L'altra cara de les pantalles”.

Jordi Camós (1976) imparteix formació i conferències al voltant de l'ús de la tecnologia, les tendències a l'entorn digital, l'impacte del digital dins i fora de les organitzacions i els canvis més significatius en el seu sector.

Al llarg de la seva carrera he ajudat a desenvolupar la presència a l'entorn digital i ha impartit formació a empreses com Banc Sabadell, Ricoh, Godó, Mediaset, Antena3, Barceló Hotel Group, RBA, Salvat, ISS Facility Services , Fundació Bertelsmann, Black&Decker, Almirall, Abertis, Andorra Telecom, F.C.Barcelona, Alfil Logistics i Fundació Èxit entre d'altres.

Ha sigut ponent a TedX Reus, Hoy es Marketing, BizBarcelona, eShow i el I Congrés Internacional de Turisme Familiar.

La conferència s'estructura en 3 grans parts:
  • Una primera part on s'explica el que s'ha descobert a nivell psicològic sobre que hi passa al cervell humà davant d'una recompensa o possible recompensa.
  • Una segona part on s'explica com les empreses que dissenyen jocs, apps i xarxes s'aprofiten d'aquest i altres coneixements per a crear productes addictius i com afecta a les persones l'ús abusiu dels seus productes/serveis en temes com depressió, ansietat, ludopatia, obsessions, etc.
  • Una tercera part on es donen pautes i consells per a canviar certs hàbits i acompanyar a petits i no tant petits en el seu bon ús.
i s'ha creat per donar respostes a preguntes com:
  • Per quin motiu s'obre una aplicació o joc o xarxa social cada dia?
  • Per quin motiu algú es pot passar hores i hores jugant i/o veient vídeos?
  • Com aconsegueixen ser addictives?
  • És fàcil canviar certs hàbits?
  • Com els podem canviar?
Es tracta d'un tema actual que genera preocupació i dubtes a tothom (sobretot qui té fills, independentment de la seva edat) i a les escoles, instituts i empreses on s'ha impartit ha estat tot un èxit entre els assistents.


Comentaris

Entrades populars